Distribuitori legume fructe vs achizitie directa din magazin - Distributie legume fructe Bucuresti

June 6, 2017by admin
1distrivs.jpg

Distribuitori legume fructe – Vanzare en-gros – Sfaturi pentru restaurante in cautarea unui distribuitor serios, a unei firme ce îi poate  asigura necesarul de legume si fructe zilnic. 

Cum alegem pentru restaurantul nostru un distribuitor de legume si fructe ? 

Piata de distributie din Romania si mai ales cea din Bucuresti a capatat o noua fata dupa aparitia angrourilor unde importatori sau producatori se intalnesc pentru a-si vinde produsele en-gros.

In primul rand sa vorbim despre cele doua moduri de achizitionare a produselor.

 

   1.Achizitie proprie din magazine gen: Metro, Careffour sau piete.

– alegerea directa a produselor si sortalea lor in functie de calitate

– oferte zilnice unde poti gasi preturi foarte bune

– alegerea unor cantitati foarte mici ex: 500g

      2.Firma de distributie legume si fructe

– livrarea zilnica la ora stabilita

– preturi negociabile in functie de cantitate

– alegerea dintr-o oferta de peste 200 de produse

– schimbarea produselor defecte in aceias zi

– alegerea unei cantitati optime in functie de consumul zilnic

– nu ai nevoie de spatiu de depzitare

– termene de plata

In uma acestei analize observam ca desi in prima parte unde mergeam personal si achizionam produsele avem anumite dezavantaje: cheltuieli de transport, foarte mult timp pierdut in gasirea produselor si preturilor potrivite, un om dedicat, spatiu de depozitare, plata la cumparare. In cazul in care alegem o firma de distributie avem un cost global mult mai mic si o calitate mult mai buna oferind clientlor produse proaspete in fiecare zi.

Recomandare: Atunci cand lucrati cu o firma de distributie, creati o legatura intre agentul firmei si bucatarul restaurantului dumneavoastra pentru a eficientiza calitatea si livrarea produselor.

Distributia de Legume fructe

Compania de distributie Distrom si-a extins distributia de legume fructe in capitala in toate sectoarele, aducand un plus pe piata prin schimbarea produselor in aceias zi, livrarea promta la ora stabilita cu fiecare client si preturi competitive pe piata de distributie din Romania. Calitatea, pretul si livrarea promta este ceea ce urmarim in fiecare zi, pentru a construi relatii puternice cu toti clientii nostrii indiferent de cantitatea comandata.

Legume fructe romanesti

In acest moment compania poate oferii la cerere clientilor produse 100% romanesti in functie de sezon. Se stie ca in ultimi ani productia de legume fructe dn romania sa dezvoltat, iar producatorii locali pot veni acum cu produse competitive fata de competitorii internationali. Distrom contracteaza in permanenta produse romanesti cultivate in conditii in conformitate cu normele europene pentru a venii in ajutorul clientilor interesati de produse 100% romanesti.