Fructe si legume bune pentru ficat - Distributie legume fructe Bucuresti

May 19, 2017by admin
fic-1.jpg

Astazi vorbim despre un organ vital pentru organismul nostru, marea intrebare este: Cum facem sa il mentinem sanatoas si sa prevenim imbolnavirea lui sau mai exact, functionarea in parametrii optimi?!

Ficatul este un organ esential ce ajuta la metabolizarea substantelor din forme complexe in forme bune pentru a fi asimilate de organismul nostru. Totodata el lupta impotriva infectiilor si ne ajuta sa avem un corp sanatos, este filtrul care te tine in viata.

Mai jos am sa va prezint o lista cu principalele legume ce ne ajuta sa avem un ficat sanatos:

  1. Usturoiul contine seleniu si alicina si ajuta ficatul sa elimine toxinele din organismul nostru.
  2. Spanacul bogat in clorofila curata sangele si ajuta ficatul la o mai buna functionare.
  3. Rucola – frunzele de rucola se pot folosi  in salate oferind o aroma speciala si in acelas timp o detoxifiere a ficatului.
  4. Avocado – contine glutation, o substanta ce ajuta la detoxifierea ficatului.
  5. Afinele optimizeaza functionarea lui si imbunatateste starea de sanatate.
  6. Varza are rol dezinfectant pentru ficat.
  7. Grapefruit plin de fibre solubile contribuie la scaderea colesterolului si a arderii grasimior.
  8. Pepenele verde stimuleaza functia hepatica.

  Consuma legume verzi la fiecare masa, nu manca in graba si mai ales nu consuma apa in timpul mesei sau imediat dupa. Alege sa nu mananci la ore tarzi si sa ai o viata ordonata din puncte de vedere alimentar.

 

De evitat: Zahar, alcool, aditivii alimentari si excesul de cafea !

 

Distributia de Legume fructe

Compania de distributie Distrom si-a extins distributia de legume fructe in capitala in toate sectoarele, aducand un plus pe piata prin schimbarea produselor in aceias zi, livrarea promta la ora stabilita cu fiecare client si preturi competitive pe piata de distributie din Romania. Calitatea, pretul si livrarea promta este ceea ce urmarim in fiecare zi, pentru a construi relatii puternice cu toti clientii nostrii indiferent de cantitatea comandata.

Legume fructe romanesti

In acest moment compania poate oferii la cerere clientilor produse 100% romanesti in functie de sezon. Se stie ca in ultimi ani productia de legume fructe dn romania sa dezvoltat, iar producatorii locali pot veni acum cu produse competitive fata de competitorii internationali. Distrom contracteaza in permanenta produse romanesti cultivate in conditii in conformitate cu normele europene pentru a venii in ajutorul clientilor interesati de produse 100% romanesti.