Secretul patrunjelului - Distributie legume fructe Bucuresti

May 30, 2017by admin
patrunjel-distrom.jpg

Patrunjelul este o planta medicinala ce se cultiva in aproape toate zonele din tara noastrea, ea are un gust dulce aromat si nelipsit din bucatarie in prepararea mancarurilor. Uneori aceasta planta nu este apreciata la adevarata sa valoare, uneori ignorandul sau folosindul doar pentru ca asa este reteta.

Stiati ca patrunjelul contine mai multa vitamina C decat lamaia ? 

Patrunjelul nu este doar o planta aromatizanta pe care o punem in supa, ea are si o forma terapeutica pe care multi nu o cunosc si o ignora. Pe langa continutul mare de vitamina C, patrunjelul contine si vitamina A ce il face un bun detoxifiant, antialergic si antioxidant natural.

O alta proprietate benefica a patrunjelului este continuntul mare de uleiuri esentiale pentru organism, de aceea este recomandat sa se consume de 3 ori pe zi alaturi de alte legume sub forma de suc natural.

Patrunjelul pentru frumusete -stim cu totii ca vitamina A se mai numeste si vitamina frumusetii, o vitamina ce se gaseste in patrunjel. Foloseste de cel putin doua ori pe saptamana o masca cu patrunjel pe care o poti prepara foarte usor: 1 lingurita de patrunjel tocat amestecata cu o lingurita de smantana.

Cauta in fiecare zi, plante, legume fructe si foloseste la maxim beneficiile lor pentru sanatatea ta !

Distributia de Legume fructe

Compania de distributie Distrom si-a extins distributia de legume fructe in capitala in toate sectoarele, aducand un plus pe piata prin schimbarea produselor in aceias zi, livrarea promta la ora stabilita cu fiecare client si preturi competitive pe piata de distributie din Romania. Calitatea, pretul si livrarea promta este ceea ce urmarim in fiecare zi, pentru a construi relatii puternice cu toti clientii nostrii indiferent de cantitatea comandata.

Legume fructe romanesti

In acest moment compania poate oferii la cerere clientilor produse 100% romanesti in functie de sezon. Se stie ca in ultimi ani productia de legume fructe dn romania sa dezvoltat, iar producatorii locali pot veni acum cu produse competitive fata de competitorii internationali. Distrom contracteaza in permanenta produse romanesti cultivate in conditii in conformitate cu normele europene pentru a venii in ajutorul clientilor interesati de produse 100% romanesti.