Morcovi curatati si taiati - Distributie legume fructe Bucuresti

October 15, 2018by admin
Screen-Shot-2018-10-15-at-09.28.23.png

Morcovi curatati si taiati ambalati in pungi de 4kg in conditii de igiena magima. Economiseste acum timp cu produsele curatate oferite de Distrom.  Distribuim in Bucuresti legume curatate si taiate in diverse forme, astazi avem morcovi curatati si morcovi taiati in divesrse forme pregatiti pentru a usura munca bucatarului tau.

Cere acum oferta pentru cartof icuratati sau taiati, Morcov Intrag Curatat
Morcov Curatat Taiat Diverse Forme
Ceapa Alba Cuaratata! Cere Oferta

Distributia de Legume fructe

Compania de distributie Distrom si-a extins distributia de legume fructe in capitala in toate sectoarele, aducand un plus pe piata prin schimbarea produselor in aceias zi, livrarea promta la ora stabilita cu fiecare client si preturi competitive pe piata de distributie din Romania. Calitatea, pretul si livrarea promta este ceea ce urmarim in fiecare zi, pentru a construi relatii puternice cu toti clientii nostrii indiferent de cantitatea comandata.

Legume fructe romanesti

In acest moment compania poate oferii la cerere clientilor produse 100% romanesti in functie de sezon. Se stie ca in ultimi ani productia de legume fructe dn romania sa dezvoltat, iar producatorii locali pot veni acum cu produse competitive fata de competitorii internationali. Distrom contracteaza in permanenta produse romanesti cultivate in conditii in conformitate cu normele europene pentru a venii in ajutorul clientilor interesati de produse 100% romanesti.