Despre noi - Distributie legume fructe Bucuresti

15 ani de experienta in slujba ta !


Echipa & Suport

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul vanzarii de legume fructe, Distrom vine cu cea mai buna echipa de pe piata in domeniu, oferind cotatii de pret comparabile cu cele de la bursa de legume fructe, aducand odata cu experienta si servicii noi in domeniul distributiei.

Cere ofertaVezi produse

Nou acum de la DISTROM !

Schimbam produsele in aceeasi zi !

Echipa noastra este prezenta pe teren in tot Bucurestiul iar daca un produs nu corespunde, cel mai apropiat agent ajunge la tine pentru a schimba produsul.

Distributia de Legume fructe

Compania de distributie Distrom si-a extins distributia de legume fructe in capitala in toate sectoarele, aducand un plus pe piata prin schimbarea produselor in aceias zi, livrarea promta la ora stabilita cu fiecare client si preturi competitive pe piata de distributie din Romania. Calitatea, pretul si livrarea promta este ceea ce urmarim in fiecare zi, pentru a construi relatii puternice cu toti clientii nostrii indiferent de cantitatea comandata.

Legume fructe romanesti

In acest moment compania poate oferii la cerere clientilor produse 100% romanesti in functie de sezon. Se stie ca in ultimi ani productia de legume fructe dn romania sa dezvoltat, iar producatorii locali pot veni acum cu produse competitive fata de competitorii internationali. Distrom contracteaza in permanenta produse romanesti cultivate in conditii in conformitate cu normele europene pentru a venii in ajutorul clientilor interesati de produse 100% romanesti.