De ce trebuie sa mancam afine?

afine2

De ce trebuie sa mancam afine?

 

Cele mai puternice fructe şi legume terapeutice apar acum, că un ajutor oferit tuturor vieţuitoarelor pământului, pentru a se proteja împotriva anotimpului rece. Iar între ele, afinele ocupă un loc de frunte.

Cu fructul lor că nişte mărgele negre, brumate, înglobează în ele toată energia solară captată pe platourile muntoase pe care cresc.

  1. Au un efect anticancerigen
  2. Peotejeaza inima
  3. Previn diabetul
  4. Imbunatatesc memoria
  5. Combat infectiile tractului urinar
  6. Previn imbatranirea prematur

 

Un pahar de afine are în jur de 80 calorii şi zero grăsimi sau colesterol. Aceeaşi cantitate are şi 10 mg sodiu, 20 g carbohidraţi şi 4 g de fibre, însemnând 15% din cantitatea zilnică recomandată.

Afinele au cea mai mare capacitate antioxidantă dintre toate fructele, substanţele pe care le conţin neutralizează radicalii liberi care pot promova boala şi îmbătrânirea în organism.

Afinele ies în evidență datorită aromei lor caracteristice. Le poți folosit pentru a prepara prăjituri, gemuri, vinuri și nu numai.

Main Menu