De ce trebuie sa mancam afine? - Distributie legume fructe Bucuresti

December 12, 2019by admin
afine2-1.jpg

De ce trebuie sa mancam afine?

 

Cele mai puternice fructe şi legume terapeutice apar acum, că un ajutor oferit tuturor vieţuitoarelor pământului, pentru a se proteja împotriva anotimpului rece. Iar între ele, afinele ocupă un loc de frunte.

Cu fructul lor că nişte mărgele negre, brumate, înglobează în ele toată energia solară captată pe platourile muntoase pe care cresc.

  1. Au un efect anticancerigen
  2. Peotejeaza inima
  3. Previn diabetul
  4. Imbunatatesc memoria
  5. Combat infectiile tractului urinar
  6. Previn imbatranirea prematur

 

Un pahar de afine are în jur de 80 calorii şi zero grăsimi sau colesterol. Aceeaşi cantitate are şi 10 mg sodiu, 20 g carbohidraţi şi 4 g de fibre, însemnând 15% din cantitatea zilnică recomandată.

Afinele au cea mai mare capacitate antioxidantă dintre toate fructele, substanţele pe care le conţin neutralizează radicalii liberi care pot promova boala şi îmbătrânirea în organism.

Afinele ies în evidență datorită aromei lor caracteristice. Le poți folosit pentru a prepara prăjituri, gemuri, vinuri și nu numai.

Distributia de Legume fructe

Compania de distributie Distrom si-a extins distributia de legume fructe in capitala in toate sectoarele, aducand un plus pe piata prin schimbarea produselor in aceias zi, livrarea promta la ora stabilita cu fiecare client si preturi competitive pe piata de distributie din Romania. Calitatea, pretul si livrarea promta este ceea ce urmarim in fiecare zi, pentru a construi relatii puternice cu toti clientii nostrii indiferent de cantitatea comandata.

Legume fructe romanesti

In acest moment compania poate oferii la cerere clientilor produse 100% romanesti in functie de sezon. Se stie ca in ultimi ani productia de legume fructe dn romania sa dezvoltat, iar producatorii locali pot veni acum cu produse competitive fata de competitorii internationali. Distrom contracteaza in permanenta produse romanesti cultivate in conditii in conformitate cu normele europene pentru a venii in ajutorul clientilor interesati de produse 100% romanesti.