Cerere Oferta - Distributie legume fructe Bucuresti


Cerere oferta

Buna ziua

Pentru a primi cea mai buna oferta avem nevoie de cateva informatii de la tine, te rugam sa completezi formularul de mai jos si un agent te va contacta cu cea mai buna oferta pentru nevoile companiei tale.
Office

bd. Voluntari nr. 78 jud. IlfovDepozit

bl. Voluntari nr. 78 Corp A18 Jud. IlfovPhone

0741223363Email

office@distrom.ro

Distributia de Legume fructe

Compania de distributie Distrom si-a extins distributia de legume fructe in capitala in toate sectoarele, aducand un plus pe piata prin schimbarea produselor in aceias zi, livrarea promta la ora stabilita cu fiecare client si preturi competitive pe piata de distributie din Romania. Calitatea, pretul si livrarea promta este ceea ce urmarim in fiecare zi, pentru a construi relatii puternice cu toti clientii nostrii indiferent de cantitatea comandata.

Legume fructe romanesti

In acest moment compania poate oferii la cerere clientilor produse 100% romanesti in functie de sezon. Se stie ca in ultimi ani productia de legume fructe dn romania sa dezvoltat, iar producatorii locali pot veni acum cu produse competitive fata de competitorii internationali. Distrom contracteaza in permanenta produse romanesti cultivate in conditii in conformitate cu normele europene pentru a venii in ajutorul clientilor interesati de produse 100% romanesti.