Cartof Curatat Intreg si Cartof Curatat Taiat Diverse Forme (cartofi pai) - Distributie legume fructe Bucuresti

October 8, 2018by admin
cartofi.jpg

Cartof Curatat Intreg sau Taiat Diverse Forme (cartofi pai), Distrom vine in intampinarea clientilor sai cu o gama noua la cele mai bune preturi de pe piata.

De astazi companiile mici si mari,  restaurantele, terasele ce servesc mancare pot comanda cartofi curatati, sau si taiati in diverse forme, cartof pai. Acestia vin ambalati in pungi de 4 kg si se pot praji direct usurand astfel munca bucatarului, eficientizand timpul de pregatire pentru o servire cat mai buna.

Economiseste acum timp si alege legumele deja curatate si taiate iar comanda va ajunge la tine in cel mai scurt timp.

Ambalarea are loc in conditii de igiena sporita, iar vidarea lor mentine produsul proaspat pentru o perioada mai lunga. 

Cere acum oferta pentru cartof curatat sau taiat, Morcov Intrag Curatat
Morcov Curatat Taiat Diverse Forme
Ceapa Alba Cuaratata! Cere Oferta

 

Distributia de Legume fructe

Compania de distributie Distrom si-a extins distributia de legume fructe in capitala in toate sectoarele, aducand un plus pe piata prin schimbarea produselor in aceias zi, livrarea promta la ora stabilita cu fiecare client si preturi competitive pe piata de distributie din Romania. Calitatea, pretul si livrarea promta este ceea ce urmarim in fiecare zi, pentru a construi relatii puternice cu toti clientii nostrii indiferent de cantitatea comandata.

Legume fructe romanesti

In acest moment compania poate oferii la cerere clientilor produse 100% romanesti in functie de sezon. Se stie ca in ultimi ani productia de legume fructe dn romania sa dezvoltat, iar producatorii locali pot veni acum cu produse competitive fata de competitorii internationali. Distrom contracteaza in permanenta produse romanesti cultivate in conditii in conformitate cu normele europene pentru a venii in ajutorul clientilor interesati de produse 100% romanesti.