Beneficiile consmumului de fructe si legume - Distributie legume fructe Bucuresti

January 7, 2020by admin
WhatsApp-Image-2020-01-07-at-13.12.001-1280x861.jpeg

Beneficiile consmumului de fructe si legume

 Cu totii cunoastem faptul ca fructele sunt considerate a fi mine de aur bogate in vitamine, minerale si fibre necesare pentru ca organismul nostru sa fie sanatos indiferent de varsta.

Studiile stiintifice au demonstrat de-a lungul timpului efectele pozitive ale consumului  de fructe printre care putem enumera:

-reducerea riscului bolilor de inima, infarct si atac cerebral

– protectia impotriva anumitor tipuri de cancer

-prevenirea obezitatii si a diabetului

-scaderea riscului de boli renale si afectiuni osoase  etc.

In functie de beneficiile pe care le ofera organismului, acestea se impart in mai multe categorii:

  • Pepene galben, caise, papaya, mango, piersici – acestea contin Vitamina A, si ajuta in mod special la imbunatatirea vederii si la mentinerea sanatoasa a pielii.
  • Fistic, alune de padure, avocado, nuci – au un continut ridicat de Vitamina B6, importanta pentru reglarea colesterolului si a tensiunii arteriale, precum si pentru inlaturarea oboselii si a durerilor de cap.
  • Macesele, kiwi, papaya, portocalele – au contributie importanta in prevenirea si tratarea infectiilor, si au cel mai mare aport de Vitamina
  • Vitamina Eajută la funcţionarea normală a glandelor sexuale şi endocrine, oferă protecţie vaselor sanguine şi are efect anticancerigen: migdalele, arahide în coajă, caise uscate, alune de pădure, fistic.

 

 

Un alt beneficiu sanatos al alimentatiei zilnice cu fructe este reprezentat si  de o digestie mai sanatoasa.

Sa avem sanatate!

Distributia de Legume fructe

Compania de distributie Distrom si-a extins distributia de legume fructe in capitala in toate sectoarele, aducand un plus pe piata prin schimbarea produselor in aceias zi, livrarea promta la ora stabilita cu fiecare client si preturi competitive pe piata de distributie din Romania. Calitatea, pretul si livrarea promta este ceea ce urmarim in fiecare zi, pentru a construi relatii puternice cu toti clientii nostrii indiferent de cantitatea comandata.

Legume fructe romanesti

In acest moment compania poate oferii la cerere clientilor produse 100% romanesti in functie de sezon. Se stie ca in ultimi ani productia de legume fructe dn romania sa dezvoltat, iar producatorii locali pot veni acum cu produse competitive fata de competitorii internationali. Distrom contracteaza in permanenta produse romanesti cultivate in conditii in conformitate cu normele europene pentru a venii in ajutorul clientilor interesati de produse 100% romanesti.